Onze Artikelen

Klik hier voor ons gehele assortiment watersportartikelen

  • ✔ Verstelservice voor kleding op maat
  • ✔ Uitgebreid aanbod van prachtige merken
  • ✔ Voor dames en heren

Dames kleding kopen Zeeland

Kosten Watersport & Fashion biedt een groot assortiment aan dames kleding die u kunt kopen in onze winkel in Breskens, Zeeland. Wij verkopen kleding van diverse merken en hebben altijd de nieuwste collecties in huis. Ook kunnen wij uw kleding op maat maken. Zo loopt u er zeker netjes bij.

Kom naar onze winkel

Openingstijden

Ma 9:00-17:00
Di 9:00-17:00
Wo gesloten
Do 9:00-17:00
Vri 9:00-17:00

Za 9:00-17:00
Zo 14:00-17:00

 

Dames kleding kopen van prachtige merken bij ons in Zeeland

Bij ons in Zeeland kunt u dames kleding kopen van prachtige merken, zoals O’Neil, Brax, Riverwoods, Imhoff en Paul & Shark. Ons assortiment bestaat uit comfortabele vrijetijdskleding waarin u netjes voor de dag komt. Wij verkopen al jaren kleding van allerlei merken en kunnen u dan ook uitstekend helpen bij het vinden van de perfecte outfit. In onze winkel kunt u op uw gemak kleding passen en uitzoeken. Ook hebben wij onze eigen naaiatelier waar we uw kleding precies op maat kunnen maken. Zo loopt u er altijd netjes en comfortabel bij. Naast een uitgebreide kledingcollectie hebben wij bovendien ook een ruime collectie schoenen en laarzen. Bij ons bent u dus meteen voorzien van een compleet nieuwe outfit.

Altijd een passende outfit

U kunt bij ons in alle rust dames kleding passen en kopen in Zeeland. Kom langs en ervaar zelf onze professionele en vriendelijke service. Zelfs wanneer u geen reguliere maat heeft, weten wij door onze ervaring en verstelkwaliteiten de perfecte outfit voor u samen te stellen. Heeft u vragen? Stuur ons dan een e-mail of bel naar +31 (0)117 38 12 57. Wij helpen u graag.

Wij geven u graag advies

Heeft u een vraag? Wij hebben een team met medewerkers, die gezamenlijk alle deskundigheid in huis hebben om u vakkundig van dienst te zijn. Neem contact met ons op of laat u telefoon nummer achter dan bellen we u terug.

Ook interessant

Dames kleding kopen Zeeland | <p style=&quot;user-select: auto;&quot;>Paul en Shark polo Zeeland | Kleding Zeeland

Bel me terug

Nieuwsbrief