RAGWEAR KLEDING

Wilt u Ragwear kleding kopen? Bezoek dan Kosten Watersport & Fashion. Onze winkel voor watersportartikel én mode is gevestigd in Breskens, Zeeland. Wij verkopen al jaren sportieve casual kleding van diverse merken. U kunt bij ons dan ook zeker terecht voor deskundig advies. Ook is het mogelijk dat wij uw kleding verstellen. Dan zit uw nieuwe outfit gegarandeerd perfect.

Wij maken uw Ragwear kleding op maat

In onze winkel vindt u kleding van diverse mooie merken, waaronder Ragwear. Dit merk is geïnspireerd op de skatescene van Wiesbaden, een kuuroord in Duistsland, van de jaren negentig. Ragwear kleding is dan ook zeer sportief en comfortabel. Ook is dit het eerste merk dat veganistische straatmode op de markt bracht. Wij verkopen Ragwear kleding voor heren en dames. Uiteraard hebben wij alle reguliere maten. Heeft u een speciale maat of past een regulier maat niet precies? Dan maken wij uw kleding graag voor u op maat. Dan zit uw nieuwe outfit gegarandeerd als gegoten.

Maak uw outfit compleet met nieuwe schoenen

Naast een uitgebreide kledingcollectie, hebben wij ook een ruim aanbod van schoenen en laarzen. Hiermee maakt u uw nieuwe outfit meteen compleet. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar +31 (0)117 38 12 57. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze winkel.