Laatste Nieuws


Nieuwsbrief Oktober.

Het seizoen zit er weer op. Hoewel het natuurlijk niet zo verliep als anders heeft iedereen er het beste van gemaakt. Het najaar is begonnen dus tijd om de boten klaar te maken voor het winterseizoen. In deze nieuwsbrief willen we jullie wat informatie geven over de openingstijden van dit najaar, over de nieuwste wintercollectie, het winterproof maken etc.

Openingstijden Winterseizoen

Per 1 oktober zullen onze openingstijden weer overgaan naar het winter schema.

Maandag: 09.00 – 17.00 uur

Dinsdag: 09.00 – 17.00 uur

Woensdag: Gesloten

Donderdag: 09.00 – 17.00 uur

Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur

Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

Zondag: 14.00 – 17.00 uur

Openingstijden vakantie

Het is tijd om even de batterij op te laden en daarom zullen wij wegens vakantie aangepast openingstijden hebben.

Donderdag 8 okt: 12-17 uur                                     Donderdag 15 okt: 12-17uur

Vrijdag 9 okt: 12-17 uur                                               Vrijdag  16 okt: 12-17 uur

Zaterdag 10 okt: 09-17 uur                                         Zaterdag 17 okt: 09-17 uur

Zondag 11 okt: 14-17u                                                  Zondag: 18 okt: 14-17 uur

Maandag 12 okt: gesloten                                          Maandag 19 okt: gesloten

Dinsdag 13 okt: gesloten                                             Dinsdag 20 okt: gesloten

Woensdag 14 okt: gesloten                                       Woensdag 21 okt: Gesloten

Nieuwe Collectie

De winkel hangt weer goed gevuld met de nieuwste winter collectie. We hebben weer een uitgebreid assortiment van o.a. HV Society, , Ragwear, Bloomings, New zealand auckland, Paul & Shark en nog veel meer. Om u garderobe af te maken met een leuk accesoires hebben wij een assortiment met tassen, sjaals, mutsen etc.

Upgrade pand

Ondertussen heeft ons pand een mooie upgrade gekregen. Zie hier het voor en na beeld.

Kachels

Als straks het koudere weer er weer aankomt zou een warm kacheltje wel lekker zijn. Sinds kort zijn wij officieel dealer geworden van de Autoterm (Planer) kachels. De Autoterm (planer) diesel kachels zijn ideaal voor toepassing in bijvoorbeeld uw boot, camper, bedrijfsbus, vrachtwagen of tuinhuis. De Autoterm diesel standkachels verwarmen de cabine(s) van uw kajuit(en) van uw boot onafhankelijk van de motor. De Autoterm kachels verzorgen een aangenaam warm en comfortabel droog binnenklimaat. De diesel kachels verwarmen snel en zijn gemakkelijk te bedienen. Het gebruik van een diesel standkachel is veel veiliger dan het verwarmen met een open vlam op bv. Gas of kerosine waarbij naast condens ook koolmonoxide kan vrijkomen in de cabine of kajuit. De uitlaatgassen van een diesel kachel worden door een roestvaststalen uitlaat veilig naar buiten afgevoerd.

Opruiming 1e etage

Op onze eerste etage vindt u nog een ruime keuze aan kleding met korting. De kortingen lopen op tot wel -50% korting. Benieuwd of er iets voor u tussen zit? U bent van harte welkom.

Vlotten en redingsvesten

Het keuren van uw vlot en reddingsvesten is een heel belangrijk voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw mede passagiers. Het is daarom van belang dat u op tijd u vlot of reddingsvesten laat keuren. Het keuren laten wij uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf zodat we ervan verzekerd zijn dat u weer veilig het water op kan. Het keuren van uw vlotten en vesten is iets wat enige tijd in beslag neemt, daarom raden wij u aan deze in de winter bij ons binnen te brengen zodat ze op tijd gekeurd zullen worden. We zorgen ervoor dat deze dan in het voorjaar bij ons terug zijn zodat de keuring pas in 2021 ingaat. Zo kunt u weer een aantal jaren veilig het water op.

Onderhoud buitenboordmotoren

Voor de buitenboordmotoren geldt hetzelfde als voor de vlotten en de reddingsvesten. Onderhoud is heel erg belangrijk voor een buitenboordmotor. Daarom is de winter de tijd om uw motor een kleine of een grote beurt te geven. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Frank helpt u graag bij het nakijken en zomer klaarmaken van de motor. Voor motoren tot 25pk is er de mogelijkheid deze in winterstalling te brengen. ( dit alleen in combinatie met een beurt.) Mocht u hier interesse in hebben kunt u op voorhand een afspraak maken voor dit onderhoud. Hiervoor of voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de winkel. info@kostenwatersport.nl +31 (0)117 38 12 57.