Laatste Nieuws


EXTRA NIEUWSBRIEF MAART,

Het Coronavirus brengt veel onzekerheid met zich mee, voor alsnog zullen wij zolang dit mogelijk blijft de winkel open houden. Wel houden wij rekening met een aantal maatregelen voor onze klanten en collega’s. Alle informatie rondom het Coronavirus kunt u hier vinden. www.zeelandveilig.nl

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij de optie voor het bestellen van kleding zodat wij deze naar jullie op kunne sturen of in bepaalde mate zelf bezorgen. Wij zullen u hier onder een kleine sfeerimpressie geven van onze nieuwe collectie. Mocht u hier meer informatie, maten, prijzen of een beter beeld van willen? Neem graag contact met ons op. Ook voor artikelen wat de watersport afdeling kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

 

NIEUWSBRIEF MAART,

Maart is weer begonnen, de lente komt langzaam in het zicht. Daarom zijn wij weer in volle gang om alles in de winkel op orde te maken voor het nieuwe seizoen. In deze nieuwsbrief willen we jullie wat informatie geven over onze kleding, nieuwe producten, acties & een herinnering voor het keuren van de veiligheidsmaterialen.

Nieuwe Collectie:

Wekelijks komen er weer nieuwe artikelen binnen van de collectie. We zijn dan ook volop bezig met het uitpakken en inhangen van de nieuwe voorjaars & zomer collectie. Zodat we de winkel voor jullie summer-proof kunnen maken. Nieuwsgierig geworden? Spring een binnen, of volg ons op Facebook & Instagram.

Opruiming:

De wintercollectie moet weer plaats maken voor de nieuwe voorjaars & zomer collectie, daarom hebben we op alle artikelen met een gekleurde sticker -50% korting.

Ecowork Marine!:

Ook wij van kosten watersport & fashion willen meer aandacht besteden aan het milieu, daarom krijgen wij diverse ecologische producten in de winkel.

Ecoworks Marine produceert een range van reinigingsproducten met een minimale impact op het milieu. Het zijn duurzame, niet-brandbare, hoogwaardige onderhoudsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor jachten, superjachten en maritieme industrie. De producten zijn duurzaam, zeer snel biologisch afbreekbaar en duurzaam. 

Nieuwe servies:

Niet alleen bij de kleding hebben we nieuwe collectie, ook bij ons assortiment servies hebben we nieuwe collectie.

Hiswa bon ARC:

Van 11 tot 15 maart gaat de Hiswa weer van start in de RAI Amsterdam. Gaat u daar heen? Dan hebben wij een leuke actie voor u. Levert u deze bon in op de stand van ARC Marine ontvangt u 10% korting op het complete assortiment.

Garmin actie:

Bij diverse modellen van de ECHOMAP & GPSMAP nu tot €600 korting incl gratis kaart! De actie is geldig tot 31/03/2020.

Yamaha Actie:

Bij aanschaf van een nieuwe Yamaha-buitenboordmotor uit de range F30-F130 ontvang je nu kosteloos een aluminium propeller, schakelkast en toerenteller. Bij de F50, F60 en F70 ontvang je kosteloos een multifunctionele stuurhendel. Voor alle informatie en actievoorwaarden kunt u terecht op de website van Yamaha. http://bit.ly/MarineRigging2020

 

Veiligheidsmaterialen:

Wilt u veilig terug het water op in het nieuwe seizoen? Controleer dan of u reddingsvesten en vlotten nog goedgekeurd zijn. Moet het opnieuw gekeurd worden, kunt u dit bij ons brengen. Dan zorgen wij ervoor dat het gekeurd wordt.