Laatste Nieuws


NIEUWSBRIEF DECEMBER,

December, het eind van 2019 is weer in zicht. Sinterklaas is weer het land uit en iedereen maakt zich weer op voor de feestdagen. Wij hebben een ruim assortiment, dus zoekt u nog een leuk cadeautje voor onder de boom? Dan bent u van harte welkom! Voordat we 2019 afsluiten willen we nog graag wat informatie en nieuwtjes met u delen.

Openingstijden feestdagen:

Dinsdag 24 dec:                               9.00 – 16.00 uur

Woensdag 25 dec:                          GESLOTEN

Donderdag 26 dec:                         GESLOTEN

Vrijdag 27 dec:                                9.00 – 17.00 uur

Zaterdag 28 dec:                             9.00 – 17.00 uur

Zondag 29 dec:                                14.00 – 17.00 uur

Maandag 30 dec:                            09.00 – 17.00 uur

Dinsdag 31 dec:                               09.00 – 16.00 uur

Woensdag 1 jan:                             GESLOTEN

Donderdag 2 jan:                            9.00 – 17.00 uur

 

Getijdenboekjes:

De aflopen weken was er al veel vraag naar de getijdenboekjes, maar we kunnen u nu mededelen dat de getijdenboekjes van 2020 er weer zijn! U kunt ze afhalen bij de kassa.

Winterklaar maken:

We zijn in onze vorige nieuwsbrief al wat dieper ingegaan op het winterklaar maken van buitenboordmotor, reddingsvlot of reddingsvest. Maar om teleurstelling te voorkomen geven we u nog even een herinnering om u materialen op tijd binnen te brengen zodat deze voor het volgende vaarseizoen weer gereed zijn.

Eindejaars actie Breskens:

Wellicht heeft u het al voorbij zien komen, maar ook dit jaar doen wij weer mee met de eindejaars actie. Bij elke besteding tussen 1 december en 31 december krijgt u één kraskaartje, geeft het kaartje aan dat u prijs heeft? Dan bent u van harte welkom  op de prijsuitreiking op 2 januari bij centraal/de Buurman.

Kleuren Korting:

De kou komt af en toe weer om de hoek kijken, daarom zijn wij ook weer gestart met onze opruiming. Zoals u van ons gewent bent doen we dit weer met onze kleuren korting. Deze kleuren korting kan oplopen tot -50%. De meeste mensen hebben onze eerste verdieping ook al ontdekt, hier hebben wij nog meer opruiming van kleding hangen. Bent u dus specifiek op zoek naar iets? Of komt u toevallig langs? Neem dan eens een kijkje in de winkel en wie weet hangt er voor u nog een koopje tussen.

Pre-spring Collectie New Zealand Auckland:

Voor de early birds onder ons, is de nieuwe pre-spring collectie van New Zealand Auckland verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Social media:

Wist u dat u ons ook kunt vinden op Facebook en Instagram? Hier delen we regelmatig Foto’s, informatie en weetjes over artikelen en acties.

Kosten watersport en fashion 

 

kosten_watersport_en_fashion

 

Wij als team Kosten watersport en fashion willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar.

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond 2020!