Laatste Nieuws

Na een prachtige Pasen is iedereen klaar voor de zomer. De temperaturen stijgen en de haven komt weer tot leven. De laatste voorbereidingen worden getroffen zowel op de wal als in het water. Niet alleen in de haven worden de voorbereidingen getroffen, ook in de winkel zijn we er klaar voor. Er is weer hard gewerkt deze winter waardoor de winkel een nieuw uiterlijk heeft. Om het vaarseizoen goed te starten nog wat informatie van onze kant.

Baby Roxanne en Jim
Zoals u de voorgaande maanden misschien gezien heeft hadden we een zwangere college. Na lang wachten was het 14 mei zo ver. Roxanne is bevallen van een gezonde dochter. Namens het hele team gefeliciteerd en we wensen Roxanne en Jim veel geluk met de kleine Ziva.

Openingstijden hemelvaart/Pinksteren
Hemelvaartsdag:

Donderdag 30 mei                          10:00 – 18:00
Vrijdag 31 mei                                  9:00 – 18:00
Zaterdag 1 juni                                 9:00 – 18:00
Zondag 2 juni                                    10:00 – 18:00

Zaterdag 8 juni                                 9:00 – 18:00
Zondag 9 juni                                    10:00 – 18:00
Maandag 10 juni                             10:00 – 18:00

Vanaf 3 juli zijn we weer 7dagen in de week geopend

Vakantie
Ook wij hebben even vakantie nodig. Daarom sluiten we een extra dag namelijk donderdag 20 Juni.
Bedankt voor u begrip en we helpen u graag verder op de overige dagen.

Nieuw NZA kast
Zoals in de inleiding vermeldt zijn we hard aan het werk geweest deze winter. Samen met  het team van NZA hebben wij een shop-in-shop geplaatst. Het merk New Zealand Auckland omvat kleding die altijd sportief, modern, comfortabel en vooral kleurrijk is. Er is voor zowel jong als oud zeker wat te vinden.


Sample collectie Helly Hansen jassen – 50%
Na het succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een sample collectie ontvangen van Helly Hansen. Voor de dames  allerlei kleuren jassen in maat Medium. Voor de heren hetzelfde, maar in maat Large.

Nieuwe collectie kussens en servies
Zoals u al een aantal jaren van ons gewend bent hebben we ook dit jaar weer een uitgebreid assortiment aan Marine Business. Het servies is niet alleen aantrekkelijk voor aan boord maar ook onbreekbaar.  Daarnaast hebben we ook nog uitgebreid met het assortiment aan kussens. Mocht u alvast een kijkje willen nemen in het marine business? Kijk dan op https://arcmarine.eu/marine-business/

Vallen en schoten
Wie opruimt die vindt wat. In de winter hebben we niet alleen in de winkel opgeruimd maar ook ons magazijn. Tijdens het opruimen hebben we nog een aantal mooie vallen en schoten op maat gevonden. Sommige van deze lijnen zijn inclusief oog en sluiting.  Alles is minimaal -50% dus kom gerust eens kijken of de juiste lengte erbij hangt. Verder hebben we natuurlijk de standaard lijnen op voorraad in de winkel waarin wij altijd een oog kunnen splitsten voor u.

Autoterm kachels
Sinds kort zijn wij officieel dealer geworden van de Autoterm (Planer) kachels. De Autoterm (planer) diesel kachels zijn ideaal voor toepassing in bijvoorbeeld uw boot, camper, bedrijfsbus, vrachtwagen of tuinhuis. De Autoterm diesel standkachels verwarmen de cabine(s) van uw kajuit(en) van uw boot onafhankelijk van de motor. De Autoterm kachels verzorgen een aangenaam warm en comfortabel droog binnenklimaat. De diesel kachels verwarmen snel en zijn gemakkelijk te bedienen. Het gebruik van een diesel standkachel is veel veiliger dan het verwarmen met een open vlam op bv. Gas of kerosine waarbij naast condens ook koolmonoxide kan vrijkomen in de cabine of kajuit. De uitlaatgassen van een diesel kachel worden door een roestvaststalen uitlaat veilig naar buiten afgevoerd.

De grote voordelen van de Autoterm (Planar) standkachels zijn ;

• De Prijs.
• Geen koolborstel in de ventilator motor waardoor deze zeker 12.000 uur meekan.
• Geen brand verlies in de verbrandingskamer. Bij andere merken dient dit om de 2000uur vervangen te worden.
• Bij storingen makkelijk te resetten zonder laptop.
• Onderhoud niet nodig wel regelmatig de kachel op vol vermogen laten draaien zodat de kachel schoon blijft.
• Hebben TUV en CE en voldoen aan de Europese emissie eisen.

Ipanema actie
We hebben niet alleen zomerkleding voor mannen en vrouwen maar ook slippers en sandalen. En wie kent ze nou niet, de slippers van Ipanema. Daarom deze like en deel actie om de zomer goed te starten. Deel en like onze Ipanema facebook actie en maak kans op een beachpakket plus Ipanema slippers naar keuze! We verloten op vaderdag, 16 juni,  3 pakketten onder de deelnemers. Dus doe mee, grijp je kans en wie weet win jij onze actie.

Collega gezocht!!
WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN COLLEGA.

VOOR 30-38 PER WEEK.

WIJ ZOEKEN EEN VERKOOP MEDEWERKER, BEN JIJ COMMERCIEEL, BIJ VOORKEUR  EEN TECHNISCH INZICHT EN HOU JE VAN AFWISSELEND WERK DAN ZOEKEN WIJ JOU.

INTERESSE?

NEEM CONTACT OP MET FRANK OF BIANCA.
0117-381257 of mail naar bianca@kostenwatersport.nl