Laatste Nieuws

Het vaarseizoen zit er weer bijna op, en de vakantie’s lopen weer ten einde. Dat betekent dat het weer tijd wordt om de boten klaar te maken voor het winterseizoen. Daarom willen we jullie in deze nieuwsbrief wat informatie geven over het winterklaar maken van de boot, en informatie over onze openingstijden dit najaar.

Openingstijden Winter:

Vanaf 30 september stappen we weer over naar onze winter openingstijden. Dit betekend dat we weer om 17uur zullen sluiten, wij op woensdag gesloten zijn, en de openingstijden van de zondag van 14u tot 17u zijn.

Maandag: 9.00-17.00

Dinsdag: 9.00-17.00

Woensdag: Gesloten

Donderdag: 9.00-17.00

Vrijdag: 9.00-17.00

Zaterdag: 9.00-17.00

Zondag: 14.00-17.00

 

Vakantie:

In oktober zullen wij er even tussenuit gaan voor een vakantie, daarom hebben we hier een aantal aangepaste openingstijden voor.

Maandag 14 okt: 9.00-17.00                                Maandag 21 okt: 9.00-17.00

Dinsdag 15 okt: Gesloten                                     Dinsdag 22 okt: Gesloten

Woensdag 16 okt: Gesloten                                 Woensdag 23 okt: Gesloten

Donderdag 17 okt: Gesloten                                Donderdag 24 okt: Gesloten

Vrijdag 18 okt: 9.00-17.00                                     Vrijdag 25 okt: 9.00-17.00

Zaterdag 19 okt: 9.00-17.00                                  Zaterdag 26 okt: 9.00-17.00

Zondag 20 okt: 14.00-17.00                                   Zondag 27 okt: 14.00-17.00

 

 

 Nieuwe wintercollectie:

Het grootste deel van de wintercollectie hangt weer in de winkel. We hebben weer een mooie uitgebreide collectie van o.a. Paul & Shark, HV Society, NZA, Ragwear, River woods en nog veel meer. Ook is de nieuwe collectie accessoires van Barts weer binnen. Bent u nog op zoek naar iets nieuws voor u winter garderobe, spring dan eens binnen. Op onze site krijgt u een kleine sfeerimpressie van onze nieuwe collectie https://kostenwatersport.nl/kleding/ .

Opruiming zomercollectie 1e etage:

Wist u dat wij naast onze nieuwe winter collectie ook nog de opruiming van de zomer collectie in de winkel hebben hangen. U vindt onze opruiming op de 1e etage, de kortingen op de zomer collectie loopt op tot wel -50%. Kom dus gerust nog even kijken of er wat voor u bij zit.

Nieuwe producten Ultramar:

Maak kennis met het nieuwe Ultramar. We clean, We protect, We care. De producten van Ultramar geven een professioneel resultaat. Na gebruik kunt u weer zorgeloos genieten van u materiaal. Jachtzeilen, bootkappen en tenten hebben nogal wat te verduren van zand en zout, maar ook van atmosferisch vuil, spinnen, vogelpoep, vliegjes, algen en andere agressieve vervuiling. Door regelmatig te laten reinigen en impregneren, zal het vuil zich minder hechten aan de vezels van het bootdoek of tentdoek. Dit verkleint de kans op scheuren en andere beschadigingen. Alle producten zijn speciaal ontwikkeld dat ze simpel te gebruiken zijn. Ook als u nog geen ervaring heeft met het reinigen en impregneren. Ons assortiment bestaat o.a. uit shampoo, protector, cleaner, remover, coating etc.

 

Keuring reddingsvesten & reddingsvlotten:

Het keuren van uw vlot en reddingsvesten is een heel belangrijk voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw mede passagiers. Het is daarom van belang dat u op tijd u vlot of reddingsvesten laat keuren. Het keuren laten wij uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf zodat we ervan verzekerd zijn dat u weer veilig het water op kan. Het keuren van uw vlotten en vesten is iets wat enige tijd in beslag neemt, daarom raden wij u aan deze in de winter bij ons binnen te brengen zodat ze op tijd gekeurd zullen worden. We zorgen ervoor dat deze dan in het voorjaar bij ons terug zijn zodat de keuring pas in 2020 ingaat. Zo kunt u weer een aantal jaren veilig het water op.

Onderhoud buitenboordmotoren:

Voor de buitenboordmotoren geldt hetzelfde als voor de vlotten en de reddingsvesten. Onderhoud is heel erg belangrijk voor een buitenboordmotor. Daarom is de winter de tijd om uw motor een kleine of een grote beurt te geven. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Frank helpt u graag bij het nakijken en zomer klaarmaken van de motor. Voor motoren tot 25pk is er de mogelijkheid deze in winterstalling te brengen. ( dit alleen in combinatie met een beurt.) Mocht u hier interesse in hebben kunt u op voorhand een afspraak maken voor dit onderhoud. Hiervoor of voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de winkel. info@kostenwatersport.nl +31 (0)117 38 12 57.

Autoterm kachels

Als straks het koudere weer er weer aankomt zou een warm kacheltje wel lekker zijn. Sinds kort zijn wij officieel dealer geworden van de Autoterm (Planer) kachels. De Autoterm (planer) diesel kachels zijn ideaal voor toepassing in bijvoorbeeld uw boot, camper, bedrijfsbus, vrachtwagen of tuinhuis. De Autoterm diesel standkachels verwarmen de cabine(s) van uw kajuit(en) van uw boot onafhankelijk van de motor. De Autoterm kachels verzorgen een aangenaam warm en comfortabel droog binnenklimaat. De diesel kachels verwarmen snel en zijn gemakkelijk te bedienen. Het gebruik van een diesel standkachel is veel veiliger dan het verwarmen met een open vlam op bv. Gas of kerosine waarbij naast condens ook koolmonoxide kan vrijkomen in de cabine of kajuit. De uitlaatgassen van een diesel kachel worden door een roestvaststalen uitlaat veilig naar buiten afgevoerd.

 

De grote voordelen van de Autoterm (Planar) standkachels zijn ;

  • De Prijs.
  • Geen koolborstel in de ventilator motor waardoor deze zeker 12.000uur meekan.
  • Geen brand verlies in de verbrandingskamer. Bij andere merken dient

                dit om de 2000uur vervangen te worden.

  • Bij storingen makkelijk te resetten zonder laptop.
  • Onderhoud niet nodig wel regelmatig de kachel op vol vermogen laten draaien zodat

                de kachel schoon blijft.

  • Hebben TUV en CE en voldoen aan de Europese emissie eisen.


Collega gezocht!!
WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN COLLEGA.

VOOR 30-38 PER WEEK.

WIJ ZOEKEN EEN VERKOOP MEDEWERKER, BEN JIJ COMMERCIEEL, BIJ VOORKEUR  EEN TECHNISCH INZICHT EN HOU JE VAN AFWISSELEND WERK DAN ZOEKEN WIJ JOU.

INTERESSE?

NEEM CONTACT OP MET FRANK OF BIANCA.
0117-381257 of mail naar bianca@kostenwatersport.nl