Imhoff kleding

Wanneer u Imhoff kleding wilt kopen bij een watersportspecialist, moet u zeker langsgaan bij Kosten Watersport & Fashion. Naast watersportartikelen, buitenboordmotoren en opblaasboten, verkopen wij namelijk ook zeilkleding van hoge kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring met boten, watersport én mode, kunnen wij u uitstekend adviseren en voorzien van de perfecte zeilkleding.

Imhoff kleding voor het hele gezin

Wij verkopen zeilkleding van verscheidene merken, waaronder Imhoff. Dit merk heeft een passie voor watersport. De ontwerpers van Imhoff streven dan ook altijd naar perfectie en zoeken voortdurend naar de beste materialen. Hierdoor voldoet Imhoff kleding aan de hoogste eisen op het gebied van ademend vermogen, waterdichtheid, vochtafvoer en veiligheid. Zo zijn de jacks van Imhoff voorzien van een geïntegreerde capuchon in fluorescerend geel materiaal. De jacks zijn aan de onderkant opengelaten, zodat het water dat tussen het buitenmateriaal en de voering komt, er uit kan lopen. Ook de zakken zijn voorzien van een waterafvoer. Dit voorkomt dat de jas te zwaar wordt om uit het water te klimmen na een onvrijwillige duik. De meeste jacks zijn bovendien voorzien van lusjes voor bevestiging van het reddingsvest. Wij hebben Imhoff kleding en zeilpakken voor heren en dames. Zo kan uw hele gezin veilig, comfortabel en stijlvol watersporten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat uw kleding bij ons in de winkel verstellen

Wij kunnen uw Imhoff kleding ook verstellen, mocht dit nodig zijn. Dan zit uw nieuwe outfit zeker goed. Ook kunt u bij ons terecht voor bootschoenen en laarzen. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of door te bellen naar +31 (0)117 38 12 57.