Imhoff

Imhoff deelt jouw passie voor de watersport. Daarbij streven ze naar perfectie en zoeken ze voortdurend naar de beste kwaliteit voor wat betreft materialen en ontwerp. De voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van ademend vermogen, waterdichtheid en vochtafvoer. Bovendien is de afwerking uiterst doordacht en praktisch.

Met de juiste kleding kun je de elementen aan. Het veiligheidsaspect is daarbij van levensbelang. Daarom zijn de jacks van Imhoff voorzien van een geïntegreerde capuchon in fluorescerend geel materiaal. De jacks zijn aan de onderkant opengelaten, zodat het water dat tussen het buitenmateriaal en de voering komt, er uit kan lopen. Ook de zakken zijn voorzien van een waterafvoer. Dit voorkomt dat de jas te zwaar wordt om uit het water te klimmen na een onvrijwillige duik.

De meeste jacks zijn voorzien van lusjes voor bevestiging van het reddingsvest. De meeste zeilpakken zijn unisex maar bij Imhoff is er ook een damescollectie met getailleerde modellen. Naast de heren- en damesmodellen hebben we ook kindermodellen hangen.